nieuws
menu
kalender
fotos
bibliotheek
scholengemeenschap
vrijwilligerswerk
links

Menu

Maandag
08/01/18
Dinsdag
09/01/18
Donderdag
11/01/18
Vrijdag
12/01/18
Seldersoep
Ardens gebraad
Duivelse saus
Erwtjes
Gekookte aardappelen
Tomatensoep
Kip
Appelmoes
Puree
Kervel-preisoep
Zalm in roomsaus
Cruditeiten
Puree
Crecysoep
Kaasvink
Witte kool
Gekookte aardappelen
Maandag
15/01/18
Dinsdag
16/01/18
Donderdag
18/01/18
Vrijdag
19/01/18
Aspergesoep
Runderbouletten
Tomatensaus
Preistamppot
Tomatengroentesoep
Visfilet in brévalsaus
Gestoofde wortelschijfjes
Gekookte aardappelen
Jardinièresoep
Vol-au-vent met champignons
Cruditeiten
Rijst met groentengarnituur
Juliennesoep
Hesp in kaassaus
Macaroni
Maandag
22/01/18
Dinsdag
23/01/18
Donderdag
25/01/18
Vrijdag
26/01/18
Tomatensoep met rundsballetjes
Gevogeltemignonette
Veenbessensaus
Bloemkool
Gekookte aardappelen
Preisoep
Lasagne
Groentesoep
Runderstoverij
Erwtjes en wortelen
Gebakken aardappelen
Tomatengroentesoep
Kippenworst
Mosterdsaus
Rode kool
Puree
Maandag
29/01/18
Dinsdag
30/01/18
Donderdag
01/02/18
Vrijdag
02/02/18
Seizoensoep
Bolognaise
Geraspte kaas
Spaghetti
Tomatengroentesoep
Vissticks
Spinaziepuree
Wortelsoep
Varkensgebraad Prince Orloff
Prinsessenbonen
Gekookte aardappelen
Landbouwerssoep
Gevogelteburger
Gevogeltesaus
Hutsepot

 

 

Beste ouders,

Vanaf 13 december 2014 is er een nieuwe allergenenwetgeving van kracht. Deze houdt in dat we verplicht zijn u te informeren over mogelijke allergenen in de maaltijden die wij op school bedelen. Allergenen zijn producten waarop mensen allergisch kunnen reageren (gluten, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren).

Onze traiteur, Hanssens Catering, zal de allergeneninformatie dagelijks ter beschikking stellen op haar website.

Via deze link komt u terecht in een Excelbestand met het maandmenu.
Op het eerste tabblad staat het overzicht van de maaltijden voor de hele maand.
Op de volgende tabbladen staat het menu per week, met vermelding van de allergenen. De traiteur vult dit 1 à 2 dagen op voorhand in.

MENU_J01A_4D3XES_HUIDIGE_MAAND.xlsx (download)

    IN DE
KIJKER
 
   
 
 
visie
reglement
inschrijvingen
schoolbestuur
 
 
personeel
ouderraad
openingsuren
onderwijsregeling
contact