nieuws
menu
kalender
fotos
bibliotheek
scholengemeenschap
vrijwilligerswerk
links

Menu

Maandag
13/11/17
Dinsdag
14/11/17
Donderdag
16/11/17
Vrijdag
17/11/17
Tomatenroomsoep
Rundshamburger
Duivelse saus
Erwtjes en wortelen
Gekookte aardappelen
Erwtensoep
Varkensgebraad
Ardeense saus
Rode kool
Gekookte aardappelen
Tomatengroentesoep
Hokifilet in mosterdsaus
Rauwkost
Puree
Kervel-preisoep met rundsballetjes
Hesp in kaassaus
Macaroni
Maandag
20/11/17
Dinsdag
21/11/17
Donderdag
23/11/17
Vrijdag
24/11/17
Seldersoep
Kipfrietjes
Witte kool
Puree
Landbouwerssoep
Lasagne
Tomatensoep
Visfilet in brévalsaus
Gestoofde wortelschijfjes
Puree
Crecysoep
Gevogelterollade
Gevogelteroomsaus
Pompoenstamppot
Maandag
27/11/17
Dinsdag
28/11/17
Donderdag
30/11/17
Vrijdag
01/12/17
Groentesoep
Kalkoenfilet
Gevogeltesaus
Provençaalse mix
Rijst
Tomatensoep
Vissticks
Spinaziepuree
Landbouwerssoep
Ardens gebraad
Jachtsaus
Cruditeiten
Gekookte aardappelen
Preisoep
Kaasvink
Mosterdsaus
Bloemkool
Puree
Maandag
04/12/17
Dinsdag
05/12/17
Donderdag
07/12/17
Vrijdag
08/12/17
Seldersoep
Bolognaise
Geraspte kaas
Spaghetti
Wortelsoep
Kip
Appelmoes
Puree
Tomatengroentesoep
Varkensgebraad Prince Orloff
Prinsessenbonen
Gekookte aardappelen
Jardinièresoep
Zeefantasie
Broccoli
Puree
Maandag
11/12/17
Dinsdag
12/12/17
Donderdag
14/12/17
Vrijdag
15/12/17
Tomatensoep
Visfilet in brévalsaus
Gestoofde wortelschijfjes
Rijst
Erwtensoep
Gevogelterollade
Gevogeltesaus
Spinaziepuree
Kervel-preisoep
Kippenhaasje
Provençaalse mix
Trivelli
Tomatengroentesoep
Cordon bleu
Witte kool
Puree
Maandag
18/12/17
Dinsdag
19/12/17
Donderdag
21/12/17
** KERSTMENU **
Vrijdag 22/12/17
Preisoep
Varkensgebraad
Duivelse saus
Erwtjes
Gekookte aardappelen
Aspergesoep
Rundshamburger
Mosterdsaus
Rode kool
Gekookte aardappelen
Seizoensoep
Vol-au-vent met champignons
Geraspte wortelen
Gebakken aardappelen
Tomatenroomsoep met rundsballetjes
Kerstkrokantje
Ananas in currysaus
Rijst met groentengarnituur

 

 

Beste ouders,

Vanaf 13 december 2014 is er een nieuwe allergenenwetgeving van kracht. Deze houdt in dat we verplicht zijn u te informeren over mogelijke allergenen in de maaltijden die wij op school bedelen. Allergenen zijn producten waarop mensen allergisch kunnen reageren (gluten, schaaldieren, eieren, vis, aardnoten, soja, melk, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide en sulfieten, lupine en weekdieren).

Onze traiteur, Hanssens Catering, zal de allergeneninformatie dagelijks ter beschikking stellen op haar website.

Via deze link komt u terecht in een Excelbestand met het maandmenu.
Op het eerste tabblad staat het overzicht van de maaltijden voor de hele maand.
Op de volgende tabbladen staat het menu per week, met vermelding van de allergenen. De traiteur vult dit 1 à 2 dagen op voorhand in.

MENU_J01A_4D3XES_HUIDIGE_MAAND.xlsx (download)

    IN DE
KIJKER
 
   
 
 
visie
reglement
inschrijvingen
schoolbestuur
 
 
personeel
ouderraad
openingsuren
onderwijsregeling
contact